Ons verhaal

Ons verhaal begint in 1969 als grondleggers Gerard en Sjaak van Stiphout als zelfstandig aannemers in de bouw aan de slag gaan. In de decennia die volgde ontwikkelde we ons familiebedrijf uit tot een succesvol bouwbedrijf met projecten in heel Nederland.

Ons geheim? Een efficiƫnt ingericht organisatie en goede grip op de kosten. Samen met opdrachtgevers en partners gaan we voor een kwalitatief en duurzaam resultaat. Door samen te werken komen we verder en kunnen we meer bereiken. Dat doen we al meer dan 50 jaar.

Samen bouwen aan resultaat

Ons team heeft kennis van zaken en weet wat er komt kijken bij  woningbouw en utiliteitsbouw. Wij delen deze kennis met onze partners en bouwen zo samen aan het beste resultaat. Een goede planning en organisatie, open en eerlijke communicatie naar elkaar en onze partners en de juiste mensen op de juiste plek zijn de sleutel tot succes. Vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Sint-Oedenrode zijn we in staat om snel en waar nodig flexibel in te spelen op de voortgang van nieuwbouw projecten.