Blijf op de hoogte van de bouwontwikkelingen via de BouwApp

Wellicht heb je het al gezien, Bouwbedrijf van Stiphout is al een paar maanden geleden begonnen met de bouw van de 10 rijwoningen en 20 appartementen. Om omwonenden en geïnteresseerden op de hoogte te houden heeft het bouwbedrijf een speciale pagina aangemaakt binnen de BouwApp. Met deze app krijg je een update van alle ontwikkelingen en blijf je betrokken bij de laatste stand van zaken.

Op een tijdlijn kun je documenten foto’s en video’s vinden waardoor je letterlijk een kijkje achter de bouwhekken krijgt. Elke keer wanneer er een bericht geplaatst is in de BouwApp komt er direct een berichtje op je smartphone en/of tablet. “Er is zelfs een mogelijkheid om de updates te liken”, laat marketing manager Sandy van der Doelen van Bouwbedrijf van Stiphout weten.

Vragen en opmerkingen
Met de BouwApp kun je op elk moment contact opnemen. Sandy: “Daarnaast willen we zelf vragen stellen aan de appgebruikers over vooraf vastgestelde onderwerpen. Een soort tevredenheidsmonitor, zodat we weten hoe de omgeving over het nieuwbouwproject denkt.”

Download de app
Je kunt het project via de app volgen door de volgende 5 stappen uit te voeren:
1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
2. Ga naar ‘zoek project’
3. Zoek op de Nieuwe Vloed
4. Selecteer project
5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’