Bouwrijp maken terrein

Kuijpers grond- en sloopwerken is deze zomerperiode begonnen met de reconstructie van de Begoniastraat en het nieuwe deel op het voormalige Aldi terrein achter de woningen aan de Jasmijnstaat.

In het gedeelte van de Begoniastraat, vanaf de Spireastraat tot aan de Cameliastraat is de bestaande riolering inmiddels vervangen door een gescheiden rioolstelsel voor vuilwater en regenwater. Ook is de weg tussen beide straten voorzien van een laag menggranulaat.

In de volgende fase zal de gehele Begoniastraat worden verhard met een tijdelijke verharding welke als bouwweg gaat dienen totdat de nieuw te bouwen woningen gereed zijn. Daarna wordt de gehele openbare ruimte voorzien van de definitieve inrichting.

Archeologisch onderzoek
De aannemer is inmiddels ook begonnen aan het gedeelte vanaf de Cameliastraat tot aan de Jasmijnstraat. De werkzaamheden in dit stuk hebben vanwege aanvullend archeologisch onderzoek in het gebied even stilgelegen, maar zijn inmiddels weer opgestart.

Heb je vragen? Stel deze dan aan Marcel Merks, projectontwikkelaar bij Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. via 0413 - 47 34 88.